Wat doet Consonant
Consonant biedt begeleiding bij gebeurtenissen die ons aan het hart gaan. Life-events die diep ingrijpen in ons dagelijks leven. In ons gezin, familie of op het werk. Omgaan met verlies , een echtscheiding, ruzie binnen de familie of op het werk, een ontslag ervaring. Situaties die ons doen ervaren dat het leven niet maakbaar is. Situaties die ons diep raken en waardoor we uit balans worden gebracht.

Consonant is een term uit de muziek en staat voor ‘ontspannende samenklank van tonen’. Het tegenovergestelde van dissonant. Begeleiding in tijden van dissonantie, dat is waar Consonant voor staat.                          Een aanbod in de vorm van coaching of mediation.

We bieden begeleiding op maat, afgestemd op uw vraag. Elke vraag is anders en vraagt een eigen antwoord. Om samen tot een goed resultaat te komen, is het belangrijk dat we elkaar goed begrijpen en er sprake is van vertrouwen. Wie hulp of ondersteuning zoekt, moet zich gehoord en gezien voelen.
In de begeleiding werken we samen: afgestemd, helder en transparant naar het voor u best passende en werkbare resultaat. Zo’n consonant biedt de beste kans op een goed resultaat. 

Denkt u dat Consonant u verder kan helpen of wil u meer informatie?       Bel of stuur een email. Wij staan u graag te woord.