Wie ben ik
Consonant, dat ben ik: Christel Hobbelen.

Ik heb veel mensen mogen begeleiden in moeilijke perioden in hun leven. Hun ervaringen doen mij steeds weer versteld staan van onze veerkracht. Het is een enorme inspiratie om te zien hoe mensen zichzelf kunnen vernieuwen, hoe ze moeilijke fases in het leven gebruiken om zichzelf beter te leren kennen en hun leven meer vorm te geven vanuit hun hart, eigen kracht en drijfveren.

Ook als ik zelf te maken kreeg met verlies of het inzicht dat niet alles in het leven maakbaar is, was ik blij als anderen me hielpen om nieuw licht te schijnen op mezelf en de problemen van dat moment. Jezelf in een ander perspectief zien maakt je sterker en rijker, geeft een frisse blik en handvatten om de toekomst zelfbewust tegemoet te treden.

Mijn achtergrond
Ik werk sinds 20 jaar als zelfstandig gevestigd mediator en coach. Sinds 2012 ik ook trainer en mag ik het mooie vak ook doorgeven. Daarnaast werk ik als intervisiebegeleider en assessor. Geraakt en geïnspireerd door het systemisch werken, ontwikkel en geef ik ook trainingen in systemisch werken.

Voor ik mijn eigen praktijk startte, werkte ik 15 jaar in de jeugdbescherming, o.a. bij de Raad voor de Kinderbescherming, als gezinsvoogd en als gezinsbegeleider.

Ik blijf me graag ontwikkelen en spiegelen aan collega’s. Na mijn opleiding tot familiemediator in 1999 volgden diverse verdiepingstrainingen. Later volgden een coachingsopleiding gebaseerd op de Transactionele Analyse bij HSA-groep, de opleiding Systemisch Werken voor Professionals (o.a. familie-en organisatieopstellingen) bij Heilig Vuur en de Trainersopleiding bij Phoenix in Utrecht.

Ik ben moeder van twee zonen van 17 en 14 jaar. Zij zijn een dagelijkse uitdaging én inspiratiebron. Kinderen brengen je in het hier en nu, genietend van het moment!

Christel Hobbelen